Chléb ze dvou druhů mouky z domácí pekárny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
- Sacharidy 63 g
- Tuky 2 g
- Sodík 263 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 26.5 mg
- Vláknina 8108.8 mg
- Vitamín A 8108.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme vodu, na ni přisypeme oba druhy mouky smíchané s kmínem, uprostřed uděláme malý důlek a do něj přidáme droždí. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl, do protilehlého rohu cukr.
-
2
Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme základní program pro bochník o váze 0,9 kg a světlou kůrku.
-
3
Po upečení přístroj vypneme, formu v rukavicích vyjmeme, chléb z ní opatrně vyklepneme a necháme ho vychladnout.