Cibule plněná králičím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 196 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 12 g
- Sodík 224 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 185.1 mg
- Vláknina 4519.8 mg
- Vitamín A 4519.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V jedné třetině seřízneme cibule a dáme péct v předehřáté troubě na soli při 180 stupních, než se začnou vnitřní vrstvy vysunovat ven.
-
2
Vnitřek vydlabeme a rozsekáme najemno.
-
3
V osolené vodě uvaříme přední nohy králíka a poté je obereme.
-
4
Připravíme světlou jíšku na bešamel z másla a mouky, zalijeme mlékem, osolíme, opepříme, přidáme muškátový květ a necháme půl hodiny provařit.
-
5
Smícháme maso s bešamelem, nasekanou cibulí, osolíme, opepříme, přidáme kerblík a touto směsí naplníme cibule.
-
6
Dáme krátce zapéct a podáváme.