Buřty v kečupu

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Špekáčky
  • 1 hrnek Kečup
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • 5 polévková lžíce Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 345 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 36.5 mg
  • Vláknina 1190 mg
  • Vitamín A 1190 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupeme a podélně rozkrojíme špekáčky.

  • 2

    Dáváme do zapékací mísy, rozetřeme na ně hořčici a navrstvíme cibuli na kolečka.

  • 3

    Zalijeme kečupem, aby bylo vše ponořené a pečeme 15 minut v troubě.

  • 4

    Poté zalijeme povrch mírně pivem a dopečeme 10 minut.

  • 5

    Podáváme.

Komentáře k receptu