Bítovská bašta

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 120 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 10 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 špetka Kari koření
  • 1 špetka Zázvor mletý
  • 1 kg Hovězí maso přední
  • 2 kg Vepřový bok
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • 1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1546 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 142 g
  • Sodík 229 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 257.5 mg
  • Draslík 1065.2 mg
  • Vláknina 4542.2 mg
  • Vitamín A 4542.2 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.1 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme hovězí maso a bůček dáme péct.

  • 2

    Poté obě masa umeleme.

  • 3

    Nakrájenou cibuli zpěníme na sádle a podlijeme vývarem z výpeku.

  • 4

    Přidáme červenou mletou papriku, vložíme umleté maso a koření, podlijeme vývarem z masa a dusíme.

  • 5

    Strouhankou zahustíme a podáváme.

Komentáře k receptu