Kovbojská vejce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 200 g Vepřová uzená plec
  • 50 g Protlak rajčatový
  • 4 krajíc Chléb konzumní
  • 60 ml Olej stolní
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 518 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 580 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 283.7 mg
  • Draslík 115.2 mg
  • Vláknina 889.8 mg
  • Vitamín A 889.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme nastrouhaný tvrdý sýr, rajčatový protlak, nakrájenou cibuli, nadrobno, sůl a pepř.

  • 2

    Opečeme krajíce bílého chleba z obou stran.

  • 3

    Umícháme vejce na teflonové pánvi a na každý krajíc navršíme dávku vajec, směs z rajského protlaku a kostičky uzeného masa.

Komentáře k receptu