Slaný anglický koláč

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Anglická slanina
  • 500 g Listové těsto
  • 200 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 100 g Šunka dušená
  • 500 g Fazole bílé
  • 100 g Rajčata Cherry
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Majolka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2667 kcal
  • Sacharidy 246 g
  • Tuky 133 g
  • Sodík 702 mg
  • Bílkoviny 129 g
  • Uhlovodany 154 g
  • Cholesterol 520 mg
  • Draslík 4865 mg
  • Vláknina 84584.5 mg
  • Vitamín A 84584.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.8 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 31.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozválíme na tenký plát těsto, který vložíme do zapékací formy.

  • 2

    Propícháme dno vidličkou, formu vyplníme suchými nevařenými fazolemi a dáme na 15 minut předpéct do trouby.

  • 3

    Koláč si tak udrží tvar.

  • 4

    Po upečení vyndáme a odstraníme fazole.

  • 5

    V misce smícháme rozšlehaná vejce, sůl, pepř, majonézu a česnek.

  • 6

    Promícháme a vlijeme na těsto.

  • 7

    Po celém povrchu rozložíme ostatní suroviny nakrájené na kousky a dozlatova pečeme.

Komentáře k receptu