Uzený sleď s česnekem po arabsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Sleď uzený
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 dl Citronová šťáva
  • 4 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 384 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 53.3 mg
  • Vláknina 431 mg
  • Vitamín A 431 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky uzených sleďů nakrájíme na kousky.

  • 2

    Česnek oloupeme a velmi jemně nakrájíme, dobře v misce promícháme s olejem a citronovou šťávou. K směsi přidáme kousky sleďů, promícháme a rozdělíme na porce na talíře. Podáváme posypané nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu