Balíčky z mořského vlka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 437 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 11 g
- Sodík 1097 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 115 mg
- Draslík 946.4 mg
- Vláknina 6275 mg
- Vitamín A 6275 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.8 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety z mořského vlka nakrájíme na 4 porce. Osolíme, opepříme a položíme na střed čtverce z alobalu. Na každou porci vložíme plátek česneku, pár koleček jarní cibulky, trochu nastrouhaného zázvoru a špetku badyánu. V misce smícháme sezamový olej, šťávu z limetky, sójovou omáčku a rýžové víno a tuto zálivku rozdělíme na jednotlivé porce. Alobal pevně složíme do balíčku a grilujeme 10 minut, dalších 5 minut ještě necháme dojít mimo gril.
-
2
Podáváme s dušenou rýží, ozdobené plátkem limetky.