Rybí filé dušené v rajčatové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1168 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 194.3 mg
- Vláknina 2965 mg
- Vitamín A 2965 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filé osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem, rajčata spaříme, oloupeme, rozkrojíme, vydlabeme jadérka a dužinu nakrájíme na malé kostičky, oloupanou cibuli nadrobno, bazalku posekáme na jemno.
-
2
V kastrůlku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme rajčata, osolíme, opepříme, ovoníme bazalkou a podusíme. Po pěti minutách přiložíme rybí filé a dodusíme.