Celerový bramborák s tvarohem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 422 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 10 g
- Sodík 223 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 499.8 mg
- Vláknina 9704.3 mg
- Vitamín A 9704.3 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.1 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný celer a oloupané brambory najemno nastrouháme do mísy. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek, tvaroh, koření a vejce. Vše promícháme a po částech přisypáváme mouku. Vypracujeme těsto na bramborák.
-
2
Do pánve na rozpálený olej pokládáme lžící kopečky těsta, zploštíme je na placičku a po obou stranách osmažíme dozlatova.
-
3
Bramboráky podáváme teplé.