Hermelínová pomazánka s vejci a šunkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Máslo čerstvé
  • 400 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 120 g Šunka dušená
  • 600 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.25 kávová lžička Koření Čubrica
  • 0.5 ks Cibule
  • 3 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 633 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 55 g
  • Sodík 164 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 295 mg
  • Draslík 77.3 mg
  • Vláknina 458.1 mg
  • Vitamín A 458.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 34.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na velmi jemno, hermelín a šunku najemno nastrouháme, vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme a nahrubo nastrouháme.

  • 2

    V míse utřeme změklé máslo s cibulí, sýrem a šunkou do pěny. Přimícháme vajíčka, sůl, pepř a čubricu.

  • 3

    Před podáváním pomazánku necháme vychladit.

Komentáře k receptu