Polévka rybí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 488 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 183 g
- Sodík 181 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 209.7 mg
- Draslík 630.3 mg
- Vláknina 10264.3 mg
- Vitamín A 10264.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 88.7 mg
- Vitamín E 3.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 60.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu očistíme a nastrouháme, dusíme na trošce másla v hrnci. Ze zbylého másla uděláme jíšku.
-
2
Povaříme rybí části s kořením.
-
3
Obereme maso a vývar přecedíme.
-
4
Do hrnce se zeleninou nalijeme vývar, přidáme jíšku a rozmícháme.
-
5
Přidáme obrané maso a na prkénku nožem naškrábané mlíčí a jikry. Povaříme polévku, přidáme muškátový oříšek, osolíme a opepříme.