Nádivka do mexických tortil
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 222 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 12 g
- Sodík 842 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 46.5 mg
- Draslík 475.2 mg
- Vláknina 3694.8 mg
- Vitamín A 3694.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 33.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, červenou papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na nudličky, rajčata na kostičky, nakládanou kukuřici scedíme.
-
2
V pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme mleté hovězí maso a podusíme, dokud se vlastní šťáva neodpaří. Osolíme, opepříme a orestujeme. Vařečkou maso rozdrobíme. Nyní přidáme cibuli s česnekem a osmahneme. Přisypeme papriku, rajčata, kukuřici, přidáme rajčatový protlak, zakápneme tabascem, ochutíme chilli kořením a podusíme přibližně 8 až 10 minut.