Brülée z míchaného ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 8 g
- Sodík 26 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 24.1 mg
- Draslík 305.4 mg
- Vláknina 6950 mg
- Vitamín A 6950 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 473.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozdělíme rovnoměrně jahody, maliny, třešně, černý a červený rybíz do čtyř malých ohnivzdorných misek.
-
2
Smícháme jogurt se smetanou a s vanilkovou esencí a důkladně promícháme. Naneseme směs na ovoce, abychom ho zcela zakryli.
-
3
Troubu předehřejeme.
-
4
Třtinovým cukrem posypeme každou porci a dáme na 3 minuty do trouby, dokud se cukr nerozpustí a nezačne karamelizovat.
-
5
Necháme chvilinku odstát a podáváme teplé.