Grilované bedly

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 21 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 8 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 4 g Kmín drcený
  • 400 g Bedly čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 86 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 777 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 9 mg
  • Draslík 24.3 mg
  • Vláknina 475 mg
  • Vitamín A 475 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Budeme potřebovat pouze klobouky bedel. Houby na grilování zásadně nemyjeme. Houby očistíme nožíkem, osolíme, okmínujeme a lehce opepříme. Kousky alobalu pomažeme máslem, zabalíme do nich klobouky a položíme na středně rozpálený gril. Opékáme z každé strany asi 3 minuty. Alobal rozbalíme, grilované klobouky vyskládáme na servírovací mísu a podáváme jako přílohu ke grilovaným pokrmům.

Komentáře k receptu