Grilované bedly
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 86 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 7 g
- Sodík 777 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 24.3 mg
- Vláknina 475 mg
- Vitamín A 475 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Budeme potřebovat pouze klobouky bedel. Houby na grilování zásadně nemyjeme. Houby očistíme nožíkem, osolíme, okmínujeme a lehce opepříme. Kousky alobalu pomažeme máslem, zabalíme do nich klobouky a položíme na středně rozpálený gril. Opékáme z každé strany asi 3 minuty. Alobal rozbalíme, grilované klobouky vyskládáme na servírovací mísu a podáváme jako přílohu ke grilovaným pokrmům.