Jehněčí hřebínek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 707 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 49 g
- Sodík 327 mg
- Bílkoviny 61 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 220 mg
- Draslík 1041.7 mg
- Vláknina 895.8 mg
- Vitamín A 895.8 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu předehřejeme na 180C.
-
2
Maso omyjeme, vyčnívající kosti očistíme od masa a zabalíme do alobalu. Ochutíme solí, pepřem, potřeme olejem, poklademe větvičkami rozmarýnu a tymiánu, podlijeme vodou a pečeme zakryté doměkka. Během pečení poléváme šťávou. Po vyjmutí z trouby necháme maso ještě 15-20min odpočívat zakryté alobalem.
-
3
Podáváme s libovolnou přílohou, např.zelenými fazolkami.