Pečené brambory s tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 62 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 2 g
- Sodík 66 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 337.5 mg
- Vláknina 4319.8 mg
- Vitamín A 4319.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na velký plech s pečícím papírem naskládáme omyté, na dílky nakrájené červené brambory i se slupkou, potřeme je olivovým olejem, posypeme nasekaným čerstvým tymiánem, podle chuti osolíme a opepříme.
-
2
V předehřáté troubě na 230°C, pečeme 30-40 minut, během pečení obracíme. Brambory jsou hotové jsou-li křupavé a mají nazlátlou barvu.