Jehněčí hašé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 484 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 32 g
- Sodík 629 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 257.7 mg
- Draslík 298.4 mg
- Vláknina 4177.5 mg
- Vitamín A 4177.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.9 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1441.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme, očistíme. Maso a nahrubo nakrájenou zeleninu uvaříme ve slané vodě doměkka, potom vše jemně umeleme. Přidáme najemno nakrájenou cibuli, pepř, vejce, přisolíme a podle potřeby směs zahustíme strouhankou.
-
2
Máslem vymažeme pekáč a naplníme směsí. Pečeme v předehřáté troubě
-
3
25 minut.