Pikantní jogurtový dip

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 240 g Jogurt bílý
  • 0.5 kávová lžička Kari koření
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 0.5 kávová lžička Hořčičné semínko
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Feferony
  • 1 špetka Sůl
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 2 polévková lžíce Petržel kudrnka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 104 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 91 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 13.8 mg
  • Draslík 222.4 mg
  • Vláknina 1965.3 mg
  • Vitamín A 1965.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechny ingredeience kromě jogurtu rozemeleme, rozdrtíme nebo nasekáme a osmahneme na rozpáleném másle. Poté vmícháme do rozšlehaného jogurtu a necháme vychladit.

Komentáře k receptu