Zeleninová marináda na maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 53 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 87 g
- Sodík 23 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 276.7 mg
- Vláknina 7376.5 mg
- Vitamín A 7376.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 59 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli, mrkev a petržel rozemeleme, smícháme s nasekanou petrželkou a všemi ostatními ingrediencemi, v malém množství vody povaříme. Necháme vychladnout, marinádou přelijeme maso a necháme 2 - 3 hodiny odležet na chladném místě. Mezitím maso několikrát obrátíme.