Pórky opečené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 172 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 4 g
- Sodík 176 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 422.2 mg
- Vláknina 8444.2 mg
- Vitamín A 8444.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Podélně rozkrojíme pórky na poloviny, každý pórek potřeme olivovým olejem.
-
2
Grilujeme 7 minut, jednou otočíme. Poté pórky sundáme z grilu a pomažeme balzamikovým octem.
-
3
Osolíme, opepříme a ihned podáváme.