Hovězí maso dušené s fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 495 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 20 g
- Sodík 1083 mg
- Bílkoviny 36 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 82.7 mg
- Draslík 567.7 mg
- Vláknina 6971.3 mg
- Vitamín A 6971.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.
-
2
V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme do růžova, přidáme maso, orestujeme, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Přidáme předem namočené nebo předvařené fazole, bobkový list, nové koření, rajčatový protlak, česnek, povaříme. Zahustíme jíškou a dovaříme.
-
3
Podáváme s tmavým chlebem.