Francouzská cibulačka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 375 g Cibule
  • 75 g Tuk
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • 4 polévková lžíce Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 241 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 750 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 17.8 mg
  • Draslík 302.4 mg
  • Vláknina 3227.3 mg
  • Vitamín A 3227.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a na rozpáleném tuku orestujeme. Přilijeme vývar a uvaříme doměkka.

  • 2

    Ochutíme solí a pepřem, přidáme víno, promícháme a podáváme.

Komentáře k receptu