Francouzská cibulačka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 241 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 19 g
- Sodík 750 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 17.8 mg
- Draslík 302.4 mg
- Vláknina 3227.3 mg
- Vitamín A 3227.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kolečka a na rozpáleném tuku orestujeme. Přilijeme vývar a uvaříme doměkka.
-
2
Ochutíme solí a pepřem, přidáme víno, promícháme a podáváme.