Rybí filé nakyselo
Suroviny
- 600 g Filé rybí
- 1 kávová lžička Kmín drcený
- 0.25 kávová lžička Hřebíček
- 0.5 kávová lžička Chilli koření mleté
- 1 ks Feferony
- 1 špetka Sůl
- 4 stroužek Česnek
- 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
- 4 polévková lžíce Ocet vinný
- 1 polévková lžíce Rýže ochucená bazalka a petržel
- 1 polévková lžíce Mouka čočková
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 9 g
- Sodík 65 mg
- Bílkoviny 65 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 73.5 mg
- Vláknina 2445.6 mg
- Vitamín A 2445.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozpustíme máslo, rozmícháme v něm utřený česnek, nadrobno nasekanou feferonku a petrželku, přidáme všechno koření, čočkovou mouku, ocet, sůl. Vzniklou směsí důkladně potřeme plátky masa a zabalíme je do alobalu.
-
2
Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme přibližně 15 minut. Poté ihned podáváme.