Kedlubnové zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 189 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 10 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 489.2 mg
- Vláknina 8702.5 mg
- Vitamín A 8702.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kedlubny oloupeme a nastrouháme nahrubo.
-
2
Na másle opečeme pokrájenou cibuli, přidáme kedlubny, ocet, sůl, kmín a cukr, vše promícháme a zalijeme asi 150 ml vody a přivedeme k varu.
-
3
Zvolna dusíme asi 20 minut až je kedlubna měkká.