Ovocné rosoly ze šťáv
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 63 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 0 g
- Sodík 20 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1.2 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čistou prolisovanou šťávu z libovolného chuťově výrazného ovoce nalijeme do hrnce, podle chuti dosladíme. Práškovou želatinu připravíme podle návodu a ještě horkou vlijeme ke šťávě a důkladně promícháme. Rozlijeme do jednotlivých misek a necháme ztuhnout a vychladit.