Frankfurtská pečeně s párkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 138 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 12 g
- Sodík 470 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 37.4 mg
- Draslík 41.2 mg
- Vláknina 303.8 mg
- Vitamín A 303.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Naklepeme, osolíme a opepříme maso.
-
2
Libové tenké párky rozpůlíme a rozřízneme napříč.
-
3
V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Párky je lepší potřít hořčicí z obou stran.
-
4
Osmahneme na pánvi maso v rozpáleném oleji, aby zatáhlo póry, poté přendáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
-
5
Zbylý párek nakrájíme na kolečka a přidáme do hrnce k masu.