Frankfurtská pečeně s párkem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 500 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Párky Vídeňské
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 plátek Hovězí maso zadní
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 138 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 470 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 37.4 mg
  • Draslík 41.2 mg
  • Vláknina 303.8 mg
  • Vitamín A 303.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Naklepeme, osolíme a opepříme maso.

  • 2

    Libové tenké párky rozpůlíme a rozřízneme napříč.

  • 3

    V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Párky je lepší potřít hořčicí z obou stran.

  • 4

    Osmahneme na pánvi maso v rozpáleném oleji, aby zatáhlo póry, poté přendáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

  • 5

    Zbylý párek nakrájíme na kolečka a přidáme do hrnce k masu.

Komentáře k receptu