Kukuřice a paprika s vinnou zálivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 149 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 0 g
- Sodík 80 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 325.1 mg
- Vláknina 2476.7 mg
- Vitamín A 2476.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrůlku povaříme ocet, cukr, hořčici a sůl asi 5 minut. Odstavíme z plotny.
-
2
Vmícháme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotku, očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku a scezenou kukuřici. Směs necháme vychladnout.
-
3
V uzavřené nádobě uchováme v chladničce maximálně 1 týden.
-
4
Podáváme vychlazené jako přílohu k masovým pokrmům.