Sekaná z rybího masa
Suroviny
- 800 g Filé rybí
- 250 ml Hovězí vývar základní
- 1 kávová lžička Sůl
- 2 ks Vejce slepičí
- 2 ks Žemle tuková
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 2 stroužek Česnek
- 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
- 3 polévková lžíce Mléko polotučné
- 1 polévková lžíce Petržel - nať
- 1 polévková lžíce Olej stolní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 361 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 10 g
- Sodík 401 mg
- Bílkoviny 92 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 130.1 mg
- Draslík 98 mg
- Vláknina 228.8 mg
- Vitamín A 228.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vykoštěné filé umeleme, osolíme, okořeníme, přidáme vejce, lisovaný česnek a žemle navlhčené mlékem. Vše promícháme, přidáme nasekanou petržel a rozpuštěné máslo.
-
2
Z této směsi vytvarujeme bochník, dáme do vymazaného pekáče, podlijeme masovým vývarem a pečeme v mírně vyhřáté troubě.