Korálová vejce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 18 g
- Sodík 229 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 499.7 mg
- Draslík 534.7 mg
- Vláknina 5280 mg
- Vitamín A 5280 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.3 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata krátce spaříme, zchladíme, oloupeme a nakrájíme je na větší kousky.
-
2
Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme rajčata a osolíme. Když se šťáva zpola odpaří, přilijeme rozšlehaná, osolená vejce a na mírném ohni za občasného míchání je necháme ztuhnout. Rajčata musí zůstat v kouscích.
-
3
Hotový pokrm zdobíme listy salátu.