Jablková omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 109 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 7 g
- Sodík 153 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 88.7 mg
- Vláknina 2531.1 mg
- Vitamín A 2531.1 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli a jablka oloupeme, pokrájíme na drobné kousky a necháme dusit 30 minut na másle. Poté přidáme vývar, med, citronovou šťávu, sůl, pepř a skořici, vaříme dalších 20 minut a vše rozmixujeme na pyré.