Makarony vařené po italsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 16 g
- Sodík 1050 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 34.5 mg
- Draslík 143.4 mg
- Vláknina 3518 mg
- Vitamín A 3518 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Makarony povaříme v osolené vodě přibližně 20 minut podle údajů na obalu. Scedíme a necháme okapat. Makarony ještě teplé vložíme do mísy, přidáme sůl, pepř, máslo a oba druhy strouhaných sýrů. Vše dobře promícháme, aby se suroviny spojily.
-
2
Podáváme jako přílohu k masu.