Bramboráky z jáhel
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 206 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 13 g
- Sodík 247 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 318.1 mg
- Vláknina 6163 mg
- Vitamín A 6163 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené brambory nastrouháme na hrubém struhadle, cibuli jemně nakrájíme, česnek utřeme se špetkou soli, uvaříme z jáhel kaši, kterou necháme vychladnout.
-
2
V míse smícháme brambory, cibuli, jáhlovou kaši, česnek, majoránku, špetku soli a na vymazaném pekáči tvoříme placičky, které upečeme v předehřáté troubě dozlatova.