Zelí z mladých kedluben
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 124 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 10 g
- Sodík 305 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 214.7 mg
- Vláknina 4131 mg
- Vitamín A 4131 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.1 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli nakrájíme nadrobno.
-
2
Na oleji osmažíme cibuli, vsypeme kedlubny, osolíme, okořeníme kmínem, zalijeme vodou a dusíme pod poklicí doměkka. V závěru dochutíme octem a tekutým sladidlem.