Hermelín obalovaný v trojobalu

Hodnocení 2x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 25 g Strouhanka
  • 15 g Mouka pšeničná hladká
  • 200 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 5 g Olej rostlinný
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 420 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 242 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 182.7 mg
  • Draslík 51.4 mg
  • Vláknina 600 mg
  • Vitamín A 600 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme do misek hladkou mouku, vejce rozšlehané se lžící mléka a strouhanku. Hermelín podélně rozřízneme, po obou stranách navlhčíme a obalíme v mouce, vejci a strouhance.

  • 2

    Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.

Komentáře k receptu