Marinovaná kuřecí focaccia se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 0 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 0 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsa rozporcujeme na menší steaky. Vložíme do skleněné mísy, přidáme rozetřený česnek, citrónovou šťávu, 2 lžičky olivového oleje, ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a necháme marinovat 30 minut v lednici.
-
2
Poté maso orestujeme na rozpálené pánvi cca 3 minuty z každé stany. Nakrájíme podélně na plátky a uchováme teplé.
-
3
Bochánky chleba focaccia rozkrojíme a plochy potřeme olivovým olejem. Na spodní půlku položíme vždy plátek pečeného baklažánu, několik kousků masa, marinované houby a plátek marinované pečené papriky. Zakryjeme vrchní půlkou bochánku a pečeme cca 30min v troubě předehřáté na 160C.
-
4
Podáváme teplé jako hlavní chod.