Hovězí steak s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 689 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 56 g
- Sodík 1267 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 119.6 mg
- Draslík 629.3 mg
- Vláknina 158.6 mg
- Vitamín A 158.6 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z upraveného hovězího roštěnce ukrojíme plátek, mírně jej naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, potřeme částí oleje, přidáme bobkový list a necháme proležet.
-
2
Plátky pečeme na grilu nebo na pánvičce. Uvnitř musí zůstat maso růžové.
-
3
Při podávání klademe plátky na teplý talíř a zdobíme bylinkovým máslem.