Fazolové lusky s dresinkem z vlašských ořechů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 83 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 5 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 238.4 mg
- Vláknina 6114.8 mg
- Vitamín A 6114.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolové lusky povaříme v pánvi cca 5-6 min doměkka.
-
2
Mezitím v malé misce důkladně promícháme ořechový a olivový olej, ocet, hořčici a pepř. Fazolky scedíme, necháme okapat. Můžeme podávat horké nebo studené, pokapané dresinkem.