Zálivka na ryby
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 434 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 33 g
- Sodík 1194 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 790.4 mg
- Draslík 151 mg
- Vláknina 1590 mg
- Vitamín A 1590 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařený žloutek rozmačkáme vidličkou, přidáme k němu syrový žloutek, promícháme, přisypeme hořčici v prášku, sůl, pepř, lžičku cukru, přikapeme lžíci octa, promícháme, až se všechny suroviny spolu spojí, přimícháme smetanu. Necháme odležet.
-
2
Tato zálivka je vhodná na rybí saláty.