Krevetový salát s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 22 g
- Sodík 1531 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 117.5 mg
- Draslík 159.1 mg
- Vláknina 3125.5 mg
- Vitamín A 3125.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krevety vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 10 minut. Scedíme a necháme okapat. Bulvu celeru očistíme, nakrájíme na tenké plátečky, které spaříme horkou vodou. Řapíky celeru posekáme nadrobno.
-
2
V míse promícháme krevety se zeleninou, přimícháme majonézu, smetanu, ochutíme solí a pepřem.
-
3
Na dezertní talířky upravíme listy hlávkového salátu, na které poklademe krevetový salát.