Cibulky s balzamikovým octem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 152 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 3 g
- Sodík 80 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 0.3 mg
- Draslík 530.4 mg
- Vláknina 20745 mg
- Vitamín A 20745 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 107.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Malé cibulky nebo šalotky oloupeme a rozřízneme napůl.
-
2
Na oleji je smažíme 5 minut, potom přidáme balzamikový ocet a cukr. Vaříme cca 3 minuty, přidáme čerstvé snítky tymiánu a přilijeme zeleninový vývar.
-
3
Pod pokličkou vše dusíme asi 10 minut doměkka.
-
4
Podáváme posypané jarní cibulou nebo pórkem.