Karbanátky z tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 199 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 11 g
- Sodík 240 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 257.2 mg
- Draslík 114.3 mg
- Vláknina 1630 mg
- Vitamín A 1630 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli, rajčata, petrželku a rybu drobně nakrájíme. Vše smícháme, přidáme žloutek, propracujeme, osolíme a vytvoříme karbanátky.
-
2
Vejce smícháme se lžící oleje a solí. Karbanátky obalíme v mouce, vejcích a strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme. Necháme okapat na papírové utěrce.