Vejce v hrnku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Máslo čerstvé
  • 10 g Pažitka
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 102 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 139 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 248.3 mg
  • Draslík 85.1 mg
  • Vláknina 125 mg
  • Vitamín A 125 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    4 ohnivzdorné hrnky vymastíme máslem a na dno každého dáme trochu soli.

  • 2

    Do hrnků rozklepneme vejce a ve vodní lázni na mírném ohni vaříme.

  • 3

    Hotová vejce posypeme sekanou pažitkou.

  • 4

    Pokrm podáváme v hrnku.

Komentáře k receptu