Vejce v hrnku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 102 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 8 g
- Sodík 139 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 248.3 mg
- Draslík 85.1 mg
- Vláknina 125 mg
- Vitamín A 125 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
4 ohnivzdorné hrnky vymastíme máslem a na dno každého dáme trochu soli.
-
2
Do hrnků rozklepneme vejce a ve vodní lázni na mírném ohni vaříme.
-
3
Hotová vejce posypeme sekanou pažitkou.
-
4
Pokrm podáváme v hrnku.