Řezy ze svíčkové se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Hovězí svíčková
  • 400 g Brambory pečené
  • 80 g Sýr Gruyére
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 473 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 338 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 46 g
  • Cholesterol 73 mg
  • Draslík 940.1 mg
  • Vláknina 16049.5 mg
  • Vitamín A 16049.5 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na plátky, posypeme solí, pepřem a lehce naklepeme.

  • 2

    Na pánvi rozpustíme máslo a plátky na něm usmažíme po obou stranách.

  • 3

    Zmírníme oheň na minimum, každý plátek potřeme pikantní hořčicí a posypeme strouhaným sýrem. Pánev zakryjeme a necháme 1 minutu prohřívat, aby se sýr jen lehce roztekl.

  • 4

    Podáváme s pečeným bramborem.

Komentáře k receptu