Makarony Kofto s parmezánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 814 kcal
- Sacharidy 83 g
- Tuky 39 g
- Sodík 1351 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 83 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 519.2 mg
- Vláknina 9680 mg
- Vitamín A 9680 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.8 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 25.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pokrájíme nadrobno cibuli a česnek a osmažíme na rozpáleném oleji v pánvi. Přidáme nasekanou bazalku a rozmixovaná rajčata, osolíme, opepříme a 15 minut povaříme na mírném ohni.
-
2
Mezitím uvaříme makarony podle návodu na obalu, scezené makarony vložíme do pečících sáčků vymazaných máslem, polijeme připravenou omáčkou a posypeme nastrouhaným parmezánem. Zavážeme sáčky a pečeme v troubě 10 minut. Ihned podáváme.