Vepřové se zeleninou na octu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Vepřová panenka
  • 40 ml Olej olivový
  • 60 ml Ocet vinný
  • 125 ml Pomerančová šťáva
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 240 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 271 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 55.1 mg
  • Draslík 725.2 mg
  • Vláknina 1599.8 mg
  • Vitamín A 1599.8 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 52.8 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na wok pánvi na oleji restujeme dozlatova minutu dva prolisované stroužky česneku.

  • 2

    Vložíme plátky masa a smažíme je tři minuty dohněda. Přidáme nudličky paprik, pomerančovou šťávu, ocet a pokračujeme tři minuty. Maso můžeme okořenit pepřem.

  • 3

    Podáváme ihned se zeleninou a šťávou.

Komentáře k receptu