Vepřové se zeleninou na octu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 240 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 14 g
- Sodík 271 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 55.1 mg
- Draslík 725.2 mg
- Vláknina 1599.8 mg
- Vitamín A 1599.8 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.8 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na wok pánvi na oleji restujeme dozlatova minutu dva prolisované stroužky česneku.
-
2
Vložíme plátky masa a smažíme je tři minuty dohněda. Přidáme nudličky paprik, pomerančovou šťávu, ocet a pokračujeme tři minuty. Maso můžeme okořenit pepřem.
-
3
Podáváme ihned se zeleninou a šťávou.