Opečená parma
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 552 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 45 g
- Sodík 148 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 26.7 mg
- Draslík 1.6 mg
- Vláknina 74.4 mg
- Vitamín A 74.4 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou rybu nařízneme, osolíme a potřeme olejem. Budeme-li rybu opékat na grilu, posypeme ji grilovacím kořením nebo kořením na ryby. Budeme-li rybu opékat v troubě, posypeme ji lehce strouhankou.
-
2
Jelikož je parma poměrně velká ryba, opékáme ji pozvolna. Podáváme s grilovací omáčkou nebo omáčkou aioli.