Domácí bagetky zabalené slaninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 370 kcal
- Sacharidy 60 g
- Tuky 9 g
- Sodík 452 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 55.9 mg
- Draslík 339.6 mg
- Vláknina 6424 mg
- Vitamín A 6424 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse promícháme mouku, sůl, droždí a za stálého hnětení přidáváme vodu. Když je těsto dostatečně pevné, rozdělíme ho na deset stejně velkých dílů. Z jednotlivých dílů vytvarujeme bagetky.
-
2
Na bagetky zamotáme proužek slaniny a klademe na plech, který jsme pomazali tukem. Jednotlivé bagetky pomažeme rozkvedlaným vejcem.
-
3
Necháme 30 minut v teplé místnosti, poté dáme péct.
-
4
Pečeme 20 minut.