Pudink s borůvkami a sirupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 550 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 33 g
- Sodík 265 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 40.8 mg
- Draslík 211.8 mg
- Vláknina 3073.5 mg
- Vitamín A 3073.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 35.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Margarín nakrájíme a smícháme s moukou, strouhankou a práškem do pečiva. Směs propracujeme a přidáme borůvky, rozinky, ohřátý sirup a mléko. Na těstě dál pracujeme.
-
2
Těsto vaříme na páře asi 2 a 1/2 hodiny ve vymazané formě na pudink, dobře zakryté fólií.
-
3
Podáváme s teplým vanilkovým pudinkem.