Sardinky v listovém těstě

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Listové těsto
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 balení Sardinky v oleji
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 204 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 27 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 94.4 mg
  • Draslík 26.5 mg
  • Vláknina 1237.3 mg
  • Vitamín A 1237.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vyválený plát listového těsta rozkrájíme na obdelníčky asi 4x6 cm.

  • 2

    Na každý dáme okapanou sardinku, okraje obdelníku přehneme, aby střed zůstal volný a sardinka byla vidět.

  • 3

    Pečeme v horké troubě.

  • 4

    Po vychladnutí pokapeme citrónovou šťávou a můžeme zdobit vařeným vejcem.

  • 5

    Podáváme čerstvé.

Komentáře k receptu